Verbeteren van de leefbaarheid - Stelling 3

27-06-2024
113 keer bekeken 3 reacties

Stelling 3 is: Toerisme draagt bij aan voorzieningen die de leefbaarheid voor onze eigen inwoners versterken.

Bent u het hiermee eens? Klik dan op het duimpje omhoog. Als u het niet eens bent met de stelling klikt u op het duimpje naar beneden. We horen ook graag waarom u het wel of niet eens bent met de stelling. Dit kunt u laten weten door een reactie te plaatsen. 

Afbeeldingen

Stemmen

80 totaal
57 eens
23 oneens

Registreren

Reageren

Velden met een * zijn verplicht.

Anti spam controle

We gebruiken CAPTCHA als controlemiddel om spam tegen te houden. Vink de checkbox aan om door te gaan. Mogelijk wordt er gevraagd om bepaalde afbeeldingen te selecteren.
 
Een momentje...

Ingrid Haazebroek

14-07-24 om 13:12

Ik denk dat er meer voorzieningen zijn doordat er toeristen zijn (restaurantjes e.d. langs het strand.) Daar maken we als bewoners ook dankbaar gebruik van. Ook zijn er vast meer terrasjes door toerisme in de stad, maar ook de Juttersmarkt is een voorbeeld ervan 

Patricia Stoffels

13-07-24 om 12:51

Door de vele toeristen in Jdorp is het als bewoner gewoon niet meer leuk om er (even snel) je boodschappen te doen in de Riepel. De weg ernaartoe alleen al.. Het bruggetje is veel te smal.. Geen idee wie dit heeft bedacht..Elkaar daar normaal passeren is er niet bij..

Het is TE vol en TE druk..ALTIJD

 

 

Peter Das

03-07-24 om 20:35

Den Helder zal moeten investeren in ruimte voor de toeristen, daar kan een ieder van profiteren. Dit is ook nodig want de voorzieningen bij het strand / fietspaden, schieten te kort.

Cookie-instellingen